Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας SEO

για να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας, στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Βελτιώστε τη θέση σας , στα αποτελέσματα αναζήτησης και αυξήστε τους πελάτες.
Επικοινωνήστε μαζί μας, για να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας.

Μελέτη για αποδοτικό SEO.

Με την έναρξη της συνεργασίας μας, πραγματοποιούμε μελέτη για τη σωστή και αποδοτική λειτουργία της εμφάνισης της ιστοσελίδας σας, στις μηχανές αναζήτησης.

Μελέτη λέξεων & φράσεων κλειδιών.

Μελέτη SEO λέξεων και φράσεων κλειδιών σχετικά με το αντικείμενό σας. Η μελέτη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς είναι αναγκαίο να εμφανίζεται η ιστοσελίδα μας, σε λέξεις και φράσεις με μεγάλο πλήθος αναζητήσεων / μήνα.

Μελέτη ανταγωνισμού

Μελέτη εμφάνισης ανταγωνιστικών ιστοσελίδων, στις ίδιες λέξεις και φράσεις κλειδιά.

Μελέτη επιθυμητής συμπεριφοράς και Α-Β testing.

Μελέτη και καθορισμός επιθυμητής συμπεριφοράς επισκεπτών. Καθορισμός στόχων και βέλτιστης διαδρομής.

Βελτιώσεις On & Off Page SEO

Η κατάταξή σας, εξαρτάται από εκατοντάδες παράγοντες (με διαφορετική βαρύτητα). Η εμπειρία και η εξειδίκευση μας στο SEO, σας εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Αλλαγές στον κώδικα της σελίδας

Όλες οι απαραίτητες αλλαγές στον κώδικα κάθε σελίδας της ιστοσελίδας σας, για τη βελτίωσή της. Αλλαγές σε λέξεις, τίτλους, εικόνες, μορφοποίηση κτλ. .

Αλλαγές στη δομή της ιστοσελίδας

Αλλαγές στο μενού της σελίδας σας και στη σύνδεση των υποσελίδων. Αλλαγές στον χάρτη του ιστότοπου ή δημιουργία και καταχώρηση νέου χάρτη περιεχομένων και σελίδων.

Προσθήκη περιεχομένου

Όλες οι απαραίτητες προσθήκες σε κείμενα, σελίδες , tags, εικόνες , παραγράφους, ώστε να βελτιωθεί η κατάταξη της σελίδας σας.

Τι είναι το SEO και γιατί είναι σημαντικό

Το SEO θα φέρει νέους επισκέπτες - πελάτες στην ιστοσελίδα σας, καθώς και θα αυξήσει το όνομα και την αξιοπιστία της εταιρείας σας.

Τι είναι το SEO ;


Το όνομα SEO προκύπτει από τους Αγγλικούς όρους Search Engine Optimization , δηλαδή στα Ελληνικά : Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης.
Το SEO είναι το σύνολο των εργασιών - τεχνικών που πραγματοποιούνται σε μία ιστοσελίδα (ή και εκτός αυτής), με σκοπό να εμφανίζεται η ιστοσελίδα αυτή, όσο το δυνατόν υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζητήσεων των μηχανών αναζήτησης (π.χ. Google, Bing, Yahoo, κτλ).
Ο σκοπός των εργασιών του, είναι να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στην πρώτη θέση (ή όσο πιο ψηλά γίνεται), όταν κάποιος χρήστης κάνει αναζήτηση με κάποιες λέξεις ή φράσεις κλειδιά που είναι σχετικές με το αντικείμενο της σελίδας σας.
Ένα καλό SEO θα κατατάξει την σελίδα σας, ανάμεσα στα 10 κορυφαία αποτελέσματα (πρώτη σελίδα) ή τα 20 (δεύτερη σελίδα) ανάλογα με τον ανταγωνισμό και τις λέξεις κλειδιά. .

Γιατί είναι σημαντικό το SEO ;


Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί πάνω στην συμπεριφορά των χρηστών του διαδικτύου, έχουν δείξει πως το 80% των χρηστών που πραγματοποιούν μία αναζήτηση, επιλέγουν κάποιο από τα αποτελέσματα της πρώτης ή της δεύτερης σελίδας, χωρίς να προχωρήσουν στα υπόλοιπα αποτελέσματα.
Αυτό σημαίνει, πως αν στη σελίδα σας υπάρχει κάποιο προϊόν που προωθείτε, αν δεν βρίσκεστε στις δύο πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων, μόνο το 20 % ανθρώπων που ενδιαφέρονται για το προϊόν σας, θα φτάσουν στη σελίδας σας.
Το αποτέλεσμα είναι, υποψήφιοι πελάτες σας, να μην γνωρίζουν το προϊόν σας.

Τι σας προσφέρουμε:

Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης (SEO) σε χαμηλό κόστος.

Αρχική βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

 • Δημιουργία λογαριασμών παρακολούθησης επισκεψιμότητας και εμφάνισης σε αναζητήσεις.
 • Καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης.
 • Μελέτη λέξεων και φράσεων κλειδιών.
 • Μελέτη ανταγωνισμού.
 • Στόχευση πελατών & επιθυμητή συμπεριφορά επισκεπτών.
 • Αλλαγές στον κώδικα της σελίδας.
 • Προσθήκες και αλλαγές κειμένων.

Μηνιαία Διαχείριση SEO

 • Παρακολούθηση απόδοσης βελτιστοποίησης ιστοσελίδας.
 • Ανάλυση πλήθους και συμπεριφοράς επισκεπτών.
 • Αλλαγές σε ρυθμίσεις.
 • Προσθήκες και αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας ώστε να βελτιωθεί η θέση στα αποτελέσματα.
 • Μηνιαίες αναφορές.

Κόστος SEO

Το κόστος SEO εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (λέξεις κλειδιά, σελίδα, ανταγωνισμός, ...).
Η εταιρεία μας, σας προσφέρει υπεύθυνη λύση SEO , με χαμηλό κόστος.

Εμφάνιση στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων της google

Οι εργασίες για το SEO που πραγματοποιούμε στη σελίδα σας, είναι απολύτως νόμιμες και σύμφωνα με τις οδηγίες της google. Για τον λόγο αυτό, οι αλλαγές στην κατάταξη της σελίδας σας, είναι σταδιακές και απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για να ανέλθει στις πρώτες θέσεις. Επίσης, το αποτέλεσμα δεν είναι παροδικό, αλλά αντιθέτως εξασφαλίζει τη διαρκή εμφάνιση της σελίδας, σε υψηλές θέσεις.
Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως οποιαδήποτε σελίδα μπορεί να εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της google για οποιεσδήποτε λέξεις κλειδιά, μέσα σε λίγες ημέρες. Αυτό που μπορούμε να σας εγγυηθούμε όμως, είναι πως μετά από μελέτη που θα πραγματοποιήσουμε και σωστή επιλογή λέξεων και κινήσεων προώθησης, η σελίδα σας θα ανέρχεται σταδιακά στις θέσεις των αποτελεσμάτων , έως τις κορυφαίες θέσεις.
Με περισσότερες από 100 λέξεις κλειδιά (υψηλού ανταγωνισμού) που εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις της google, μπορούμε με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα, να αναλάβουμε το SEO και της δικής σας ιστοσελίδας, με αποτελεσματικότητα.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας (SEO)

SEO για να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας, στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Επικοινωνία